dimarts, 8 d’abril del 2014

CANTATA CANTEM JUNTS



Us recordem, que, des de l’àrea de música de la nostra escola s’està treballant en el projecte Cantem Junts, una cantata conjunta entre les escoles de Calldetenes, Santa Eugènia de Berga, Vilanova de Sau, Sant Julià de Vilatorta i Folgueroles, on hi participaran tots els nens i nenes de primària.
El passat 14 de març va venir a la nostra escola la Buia Reixach (directora artística del nostre projecte) i vam dedicar tot el matí a assajar el repertori de cançons per acostumar-nos al seu gest i la seva manera de treballar. El dimarts, 25 de març vam fer un assaig pregeneral de la cantata tots els nens de les escoles participants al pavelló de Folgueroles i el proper pas serà mostrar tot aquest treball al concert obert a tots els pares i familiars que ho desitgin.

Tal i com ja sabeu, el concert serà el dia 25 d’abril a les 18.30h a l’espai exterior del costat del pavelló de Sant Julià de Vilatorta, tocant el camp de futbol.
Per  a una bona organització demanem que porteu els vostres fills/es a les 17.30h a la porta principal de l’edifici del pavelló, on trobareu els mestres i acompanyants de les diferents escoles, per tal de preparar-los pel concert.

Cal que els nens i nenes vagin vestits amb texans i una samarreta d’un color llis (blau, vermell, groc, taronja, verd, rosa…), sense dibuixos ni lletres.

Demanem la màxima puntualitat i el compromís d’assistència, tal i com us vam demanar a la primera circular entregada a principi de curs.   


Moltes gràcies. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada