divendres, 9 de novembre del 2012

EL TRESOR DE LA MEDITERRÀNIA

S'acosta una de les festes més importants dins l'àrea de música, una festa molt especial que sempre preparem amb molta il·lusió. Enguany el tema de Sta.Cecília, la patrona dels músics girarà al voltant del nostre mar.
A partir de l’explicació d’un conte: El tresor de la Mediterrània farem un viatge per la mar Mediterrània. Els nostres pirates de 6è enfilats dalt del seu vaixell hauran de cercar el tresor més ben guardat de la nostra mar. Per això resseguint tota la costa Mediterrànea aniran visitant diferents països i amb ells, les cançons i danses més representatives del territori.
Cada curs representa un país i es visualitzarà un power point que ens permetrà veure imatges que ens ajudaran a situar-nos millor sobre el territori.


PAÏSOS DE LA MEDITERRÀNIA:

P4. CATALUNYA. Cantaran un popurri de cançons tradicionals catalanes.
P5. CATALUNYA. Ballaran una dansa tradicional catalana: Volta cap aquí.
1r. ISRAEL. Cantaran i ballaran la cançó tradicional israeliana: La fira / Simi Yadeh
2n. FRANÇA. Cantaran dues cançons: Frère Jacques/ Un élephant
3r. ITÀLIA. Cantaran una cançó: Un alpino felice
4rt. GRÈCIA. Ballaran la dansa: Pera stus pera kambus.
5è. ISRAEL/MARROC. Ballaran la dansa tradicional israeliana: Tzadik Katamar. A part d’aquesta actuació que la realitzaran els dos grups junts també per seperat, 5èA iniciaran l’espectacle fent un cànon a 3 entrades: Dins el mar i 5è B cantarà una cançó del Marroc: Fuga Alafia.
. Són els protagonistes de la festa. Seran els pirates que obriran l’espectacle dalt del seu vaixell cantant: l’himne dels pirates del musical Mar i cel. També seran els que projectaran el power point i presentaran l’espectacle.

Al final tot el claustre de mestres tancarem l’espectacle cantant junts una cançó sorpresa 
*A l’inici de l’espectacle, un grup de violins i violoncels de l’escola, les Folkeroles, ens acompanyarà en el cànon inicial de "Dins el mar".


1 comentari: