dilluns, 7 de febrer del 2011

LA NOSTRA MÚSICA PER ESCOLTAR I BALLAR

Hola nens i nenes de 1r i 2n! Ja sabeu que, des de fa molt poquet, de tant en tant tenim la possibilitat de posar música de la que escoltem a casa a la classe i la ballem. M'agradaria molt que em diguéssiu cançons que us agraden perquè no en tinc ni idea! Què, som-hi?

6 comentaris:

  1. Els nens i nenes de 2n. A en tenim un pilot per dir, apunta .......: Woka-Woka, Titànic, Caga Tió, El Barça, Justin Bieber, "Patito Feo", Uvic, Les Tres Bassones, Alguna cançó que escoltem als Rallys, Champions, Hello Kitty, Mike and rock 2, Hanna Montana, Haigh Scoll Musical i per últim Doraimon.
    Com pots veure en tenim moltes de cançons que ens agraden i ens hauràs de perdonar perquè moltes no sabem com s'escriu correctament.
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. Hola Eulàlia, els alumnes de 1r A hem escollit les següents cançons: Waka-waka, papa americano, loca loca, 1899, sale el sol, l'imne del Barça, Lady Gaga i Osito gominola.
    Igual que els nens i nenes de segon, no sabem si les hem escrit correctament.
    Bé fins aviat.

    ResponElimina
  3. Gràcies nens, nenes i mestres de primer i segon A! Tinc moltes ganes de veure quines cançons agraden als nens i nenes de les classes B!

    ResponElimina
  4. Quines cançons tan xules els de 5è això no u fem pas. Ho farem?

    ResponElimina
  5. Hola Eulàlia,
    La Lia de 1r.B diu que té un dvd de les 3 bessones on s´explica una mica l´argument de la Flauta Màgica de Mozart. Hi surt una tros de la Reina de la Nit que li agrada molt. Si voleu , el teniu a la vostra disposició. (igual que el cd amb tota l´òpera).
    adéu!

    ResponElimina
  6. Hola sóc l'Ernest i a mi m'agrada molt el grup Manel i les seves cançons

    ResponElimina